//
Marqit: Platform voor vraag & aanbod binnen de B2B markt

Marqit brengt vraag en aanbod samen op het gebied van IT, marketing en business management. Via ons netwerk van eigen websites en partnerwebsites bieden wij informatie – afkomstig van leveranciers en dienstverleners – die eindgebruikers helpen bij het oriënteren op en selecteren van IT-, marketing- en business management oplossingen en/of diensten. Wij bieden leveranciers en dienstverleners dus de mogelijkheid om middels content marketingcampagnes direct in contact te komen met de juiste doelgroepen en zijn hierdoor in staat om leads van hoge kwaliteit te leveren.

Op onze eigen websites www.marqit.nl & www.marqit.be vinden IT beslissers en beïnvloeders overzichten van deelmarkten en een uitgebreide library gevuld met whitepapers, business cases en onderzoeksrapporten op het gebied van Beheer, Business Software, Cloud Computing, Networking & Communications, Outsourcing, Security, Storage en Virtualisatie. Naast deze online IT kennisplatformen organiseren wij ook het Tooling Event in Nederland en België. Deze evenementen geven leveranciers en dienstverleners de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met beslissers op het gebied van IT Beheer.

Tot slot heeft Marqit in samenwerking met VNU Exhibitions een matchingtool voor beurzen ontwikkeld: ExpoRoute. Via ExpoRoute kunnen beursbezoekers zich voorbereiden op een optimaal beursbezoek via een online exposanten catalogus, een uitgebreide whitepaper library en een tool die op basis van interessegebieden exposanten aan bezoekers koppelt. ExpoRoute heeft in 2008 de UFI Award for Marketing gewonnen.

Bezoek ook onze website Marqit.com voor meer informatie over de (online) diensten van Marqit, de mogelijkheden voor het opzetten van een content marketingcampagne of deelname aan het Tooling Event. 

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: