//
You're reading...
Uncategorized

JB Digital lanceert B2B Digital 2020

JaarbeursJB Digital – onderdeel van Jaarbeurs – heeft het startsein gegeven voor een nieuw digitaal platform: B2B DIGITAL 2020.

B2B Digital 2020 moet op termijn hét expertiseplatform worden waarop business-to-business (B2B) klanten informatie en tips kunnen vinden over succesvol online zakendoen. Jaarbeurs wil de kennis die ze afgelopen vijf jaar heeft opgebouwd over online leadgeneratie, communities en businessmodellen gaan delen met haar klanten en hen ondersteunen bij het verzilveren van online sales opportunities. Een exclusieve innovatiereis naar Silicon Valley vormt de opmaat voor B2B Digital 2020.

“Hét expertiseplatform over succesvol online zakendoen voor B2B klanten”

De lancering van B2B Digital 2020 is een nieuwe stap in de dienstverlening van JB Digital aan haar B2B klanten. Binnen JB Digital − dat op 1 juli 2014 is opgericht – zijn alle online activiteiten van Jaarbeurs ondergebracht. JB Digital speelt met circa vijftien online vraag- en aanbodplatforms voor de bouw, industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening, zoals Quel.nl, Beautyspot.nl, Computable.nl en Marqit.nl een prominente rol in de digitale wereld.

Bart Strijker, Director Business Unit Digital bij Jaarbeurs over B2B Digital 2020: “De digitale wereld verandert razendsnel. JB Digital speelt proactief in op deze veranderingen. Dat doen we door in digitale ontmoetingsplekken en communities te investeren. Hiermee bieden we bedrijven de mogelijkheid om elkaar zowel fysiek tijdens een beurs als digitaal te ontmoeten. Onze missie is om de nummer-1 speler te worden in het digitaal verbinden van ondernemend Nederland. Met het platform dat we gaan opzetten, willen we onze B2B klanten leren hoe ze meer online omzet kunnen genereren in hun branche, of dat nu in de bouw, logistiek of zakelijke dienstverlening is.”

“De digitale wereld verandert razendsnel”

De reis die B2B Digital 2020 naar Silicon Valley organiseert vindt plaats van 12 tot en met 16 april 2015 en zal volledig in het teken staan van “Digital Sales Boost” en “Cost Cutting Through Innovation”. Een select gezelschap van maximaal 50 algemeen, marketing en commercieel directeuren gaat onder meer langs Salesforce.com, Stanford University en diverse start-ups. Geïnteresseerden voor de reis kunnen zich aanmelden via http://www.b2bdigital2020.nl. B2B Digital 2020 zal in de loop van het jaar worden gevuld met relevante nieuws- en kennisdocumenten en is gratis toegankelijk voor klanten van Jaarbeurs.

Over JB Digital

JB Digital is de digitale tak van Jaarbeurs. Met vandaag de dag vijftien toonaangevende online B2B platforms (zoals o.a Computable, Marqit.nl, Quel, Beautyspot.nl et cetera) is het de marketingpartner voor ondernemend Nederland. JB Digital is marktleider in B2B op het gebied van leadgeneratie voor klanten. Wij zijn de business engine voor onze klanten. Wij willen dan ook niet afgerekend worden op bereik door onze klanten, maar op business.

JB Digital, accelerating business.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: